Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς τίτλο

 Γεια Κόσμε και Κοσμάκη! Βλέπω πολλές επιστροφές και πολύ μ' αρέσει. Η Λουνίτα, ο Τρέμενς, η Μαίρη, η Ζουζούνα, η Φλονς .. Και όλοι οι άλλοι που γύρισαν από διακοπές και μη. Μαζευτείτε να κάνουμε παρέα, γιατί έτσι μας βλέπω να περνάμε τον υπόλοιπο χειμώνα. Κολλημένοι μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή, να μας ζεσταίνει το ανεμιστηράκι, να πίνουμε καφέ..της παρηγοριάς και πάει λέγοντας. 

Ακολουθεί γκρίνια
Αν είσαι χαρούμενος άνθρωπος, χέστηκες κιόλας, συνέχισε να διαβάζεις. Αν είσαι σκατά και απαισιόδοξος, ή θα βρεις παρηγοριά στα λόγια μου, ή δε με νοιάζει τι θα κάνεις. Άλλωστε, έχω και τα δικά μου προβλήματα, εντάξει;;

Σεπτέμβρης
..πια και αλλάζουμε εποχή! Τι κι αν δε θέλω καθόλου να φύγει το καλοκαίρι; Αυτό εκεί να επιμένει να φύγει. Δε μ' αρέσει που θα έχει κρύο από εδώ  και πέρα. Ναι περίεργοι άνθρωποι. Προτιμάω να σκάω από τη ζέστη και να βρωμάνε όλοι από τον ιδρώτα, παρά να κρυώνω. Άσε που τώρα θ' αρχίσουν οι προετοιμασίες: Μπουφάν, κασκόλ, καλσόν, μπότες, γάντια, σκουφιά, χιονάνθρωποι(?@#). Δε μ' αρέσουν αυτά. Θα γίνω χελιδόνι, να πηγαίνω μόνο σε ζεστά μέρη και θα είμαι και ΜΠΑΟΚ γιατί το χρώμα τους αυτό υποδηλώνει. 
Πρωινός καφές
Βάζω πάντοτε 1 μερίδα γάλα στον καφέ μου. Στον πάντοτε ζεστό καφέ μου. Ακόμη και όταν έχει 40άρια. Εδώ και 6 ημέρες, έχουν τελειώσει τα γαλατάκια. Και όλο λέω θα πάρω και όλο το ξεχνάω. Και δεν μπορώ να πιω ελληνικό, γιατί δε μ' αρέσει. Και δεν μπορώ να φτιάξω καπουτσίνο, γιατί είμαι βαρεμένη. Και πάντα νευριάζω μ' εμένα και κλαίγομαι ότι δεν πίνω καφέ. Αλλά για να πάω στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται λιγότερο από 200μ μακριά, ούτε λόγος.  Σκατά.

Άνεργη και απλήρωτη
Εδώ και ένα μήνα είμαι άνεργη. Και με κόβω να παραμένω για πολύ περισσότερο. Εδώ και 5 μήνες είμαι απλήρωτη. Γαμώ τα δημαρχεία σας! Γιατί, ο δήμος ήταν ο εργοδότης μου. Άρα, καλά το πάω. 
Εφόσον είμαι απλήρωτη (μισό να βρω το σκουλαρήκι που μόλις μου έπεσε..οκ το βρήκα) δεν έχω καθόλου λεφτά. Γιατί, πόσο μπορεί να σου πάει ο μισθός του Απριλίου; Δεν μπορώ να βάζω πια βενζίνη, δεν μπορώ να ψωνίσω, δεν μπορώ να πηγαίνω για καφέ, δεν μπορώ να παίρνω τσιγάρα. Το τελευταίο είναι και το επόμενο θέμα.

Τσιγάρα
Πάντοτε ζήλευα τις κοπέλες που έστριβαν τσιγάρα και μου άρεσαν οι άντρες που κάπνιζαν στριφτά. Αλλά για να το κάνω εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση. Εγώ άλλωστε, είμαι μία κιουρία. Πάντα μάλμπουρο σκληρό. Αν ξέμενα (πιο πιθανό είναι να κόψεις το λαιμό σου και να ζήσεις άλλα 2 χρόνια, παρά να ξεμείνω) προτιμούσα να κοιμηθώ για να μην το σκέφτομαι, παρά να καπνίσω κάτι άλλο. Επειδή, όμως είμαι άφραγκη, πείστηκα από πολύ κόσμο, ν' αρχίσω τα στριφτά. Θέλω να κλαίω και μόνο που το λέω. Από χθες, σκέφτομαι τα μαλμπουράκια που κάπνιζα τόσα χρόνια και είναι σαν άπιαστο όνειρο. Είπα πως θα τα κόψω μέχρι να πληρωθώ και να αρχίσω και πάλι τις μαλακίες μου. 

Είμαι full extra πια! Αγόρασα καπνό, εννοείται μάλμπουρο, φιλτράκια και χαρτάκια και ένα μηχανηματάκι που και καλά τα στρίβει αντί εμού. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ! Νιώθω σαν ανάπηρη. Μία προεξέχει το φίλτρο, μία το φίλτρο είναι πολύ μέσα και αναγκάζομαι να κόψω το χαρτί, μία ο καπνός είναι λίγος και δε ρουφιέται και μία είναι πολύς και μπορείς να χώσεις το δάχτυλό σου δίπλα στο φιλτράκι που μένει κενό. Επιπλέον, μπορείς να καταλάβεις από πού πέρασα, γιατί έχω αφήσει σημάδια. Ο Κοντορεβυθούλης άφηνε ψίχουλα, εγώ αφήνω καπνό. Αλλά δε θέλω να γυρίσω πίσω, εν αντιθέσει με τον Βυθούλη (είναι το υποκοριστικό του). Δεν κάνω τίποτ' άλλο πια από το να μιλάω για τα στριφτά μου. Καημένοι όσοι βρίσκονται γύρω μου. Μάκαριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Τα έχω χάσει, το ξέρω. 

Αθήνα
Εννοείται πως δεν έχω λεφτά για να επιστρέψω στην Αθήνα. Θα μείνω εδώ και θα κλαίω τη μοίρα μου μέχρι να πληρωθώ. Αλλά είμαι και χαζή. Γιατί γλυκέ μου Τρέμενς δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς; Εσύ ήσουν στο αμόρε, όταν κατέβαινες με το τρένο κρατούσες βαλιτσούλα. Έπρεπε να σου πω ότι θ' αδυνατίσω να με βάλεις μέσα και να με πάρεις μαζί σου. Χαζομάρες κάνω. 

Νύχια
Έβαψα εχθές 5 φορές τα νύχια μου. Τη μία ήμουν σαν χρυσομπάμπουρας με το χρώμα που επέλεξα. Την άλλη ένιωθα σαν να δουλεύω (χαχαχαχα για το δουλεύω γελάω, όχι γι' αυτό που ακολουθεί) σε μπουρδέλο. Την παράλλη δε μου κολλούσε καθόλου το χρώμα. Στο τέλος τσατίστηκα και τα έβαψα μπορδό ή μπορντώ ή βαθύ κόκκινο. Όπως θέλετε πείτε το, όπως θέλετε πάρτε το! Γιατί σε αυτή τη ζωή, ό,τι παίρνει κανείς καλό είναι. Να μη λέτε όχι, οικονομική κρίση έχουμε. 

Παραλήρημα
Γράφω μπερδεμένα και σκέφτομαι ακόμη πιο μπερδεμένα. Βασικά αν αρχίσω να γράφω τα όσα κάνω ταυτόχρονα, θα χάσετε τον μπούσουλα. Και ας μην ξέρω τι είναι ο μπούσουλας. Δεν πρέπει να αφήνετε να χαθεί κάτι, οικονομική κρίση έχουμε. 

Εν τω μεταξύ, άσχετο τώρα. Όλα τ' άλλα μέχρι στιγμής είναι εντελώς σχετικά και αυτό που θα πω τώρα είναι το άσχετο. Έβγαλα μία πολύ μικρή κρεατοελίτσα κάτω από το αριστερό μου γόνατο. Όλο νομίζω ότι είναι σπυρί ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και συνεχώς το ξύνω. Και το ξυρίζω όποτε ξυρίζω και τα πόδια μου. Δε με βολεύει καθόλου εκεί που φύτρωσε. 

Την ανάρτηση την ξεκίνησα στις 07:30 γιατί ξύπνησα νωρίς και ήθελα με κάποιον να μιλήσω. Η ώρα είναι ήδη 11:10 και δεν παίρνω όρκο ότι θα την τελειώσω σύντομα. Αν τη δημοσιεύσω σήμερα, έχειν καλώς. 

Θέλω μάλμπουρο, σας το είπα; Θέλω να καπνίσω και να καταλάβω τσιγάρο, γαμώ τον μπελά μου! Πάει κι αυτό. Γκρίνιαξα και γι' αυτό και πάω παρακάτω. Θέλω να σταματήσω να τρώω. Από τις 07:30 το πρωί έχω φάει ένα σκασμό πράγματα. 5 πτι φουρ με σοκολάτα, 4 μεθυσμένα (κάτι με ρετσίνα είναι και γι' αυτό τα λένε έτσι), 3 τυρόπιτες και τώρα σκέφτομαι να κάνω και 2 τοστ. Μάλλον, μάλλον λέω, θ' αρχίσω να ξερνάω σε λίγο. Φταίει και ο καφές που μου έκανε ο Αυτός. Μέσα έβαλε φρέσκο γάλα. Γιατί Αλλάχ μου; Γιατί όλα σ' εμένα; Φρέσκο γάλα στον καφέ με στριφτά τσιγάρα. Είμαι για λύπηση. 

Τι άλλο έχω να πω, εγώ το στερημένο; Είναι σαν να έχω να μιλήσω με άνθρωπο κάτι χρόνια! Α, ναι. Ξέρω τι άλλο έχω να πω. Έχω να πω ότι πήρα τηλέφωνο στην ΕΘΝΙΚΗ (181818 κάνω και διαφήμιση) για να δω μήπως και μπορώ να ελέγξω το λογαριασμό μου για το αν έχω πληρωθεί από μία άλλη δουλειά του υπέροχου δημοσίου, μέσω τηλεφώνου. Αφού δεν έβγαζα άκρη με το θηλυκό τηλεφωνητή, είπα "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ" και με συνδέει με μία υπάλληλο. 
-Θέση τάδε..μπλα, μπλα, μπλα..
-Γεια σας. Έχω κλειδώσει το ι μπάνκινγκ μου και θέλω να δω αν μπορώ να ελέγξω το λογαριασμό μου μέσω φόουν μπάνκινγκ. 
-'Εχετε και άη κόουντ; 
-Μα φυσικά, όλα τα έχω. 
-Ωραία, πείτε μου αρχικά το γιούζερ άη ντι.
-Είναι 8284μπλα μπλα..
-Είστε σίγουρη;
-Ναι αφού το λέει εδώ κάτω. Άλφα φόουν μπάνκινγκ.
-Καταλάβατε ότι έχετε καλέσει την ΕΘΝΙΚΗ και δίνετε τα στοιχεία της ALPHA BANK ε;
-Αχχχχχχχχχχχχχχχ, ναι! Χαχαχα τι αστεία που είμαι! 
Πάλι καλά που η υπάλληλος ήταν συμπαθέστατη. Μετά που το κλείσαμε θα κάλεσε όλους τους συναδέλφους της, θα τους είπε αυτό που της συνέβη και θα γελούσαν όλοι με το μυαλό μου! 

Πάω για απαίσιο στριφτό τσιγάρο. Ήρθαααααααα! Τι χαρά; Τι χαρά; Σχίζει η βάρκα τα πανιά..
Μήπως πρέπει να κλείνω σιγά σιγά αυτήν την όλο νόημα ανάρτηση; Μήπως πρέπει να σηκωθώ και να πάω να ξανακαπνίσω; 

Άντε φτάνει τώρα με τα χαζά, ήρθε η ώρα να σοβαρευτώ! Όταν θα γίνω χελιδόνι και θα είμαι ΜΠΑΟΚ και θα φεύγω για την Αφρική με τους φίλους μου, για να πίνουμε καφέ κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, θα περάσω πρώτα από την Αθήνα και θα κουτσουλήσω πολλά πολλά άτομα που θέλω. Έτσι, γιατί θα έχει πλάκα.. :) Είμαι γλυκύτατη και ΜΠΑΟΚ! 

Σας ασπάζομαι καμάρια.
ΥΓ1: Μην τολμήσει κανείς να μου πει ν' αρχίσω να στρίβω τσιγάρα με το χέρι γιατί κούνια που τον κούναγε και κούνια μπέλα, κούνια μπέλα!
ΥΓ2: Αν έχετε κινητό καινούριας τεχνολογίας και δεν το θέλετε, γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν το θέλετε, μπορείτε να μου το δώσετε γιατί έσπασα το δικό μου. Επίσης, αν έχετε βενζινάδικο, μπορείτε να μου γεμίζετε το αυτοκίνητο χωρίς χρέωση. Θα μου είστε υπόχρεοι! Εγώ δε χρεώνομαι σε κανέναν, εντάξει;
ΥΓ3: Αν σας κούρασα, δε με απασχολεί. Να μη με διαβάζατε εφόσον είδατε ότι πρόκειται περί γκρίνιας!

Και ξανά σας ασπάζομαι σταυρωτά! Έχει πλάκα αυτή η λέξη, θα τη λέω πιο συχνά. 
Σας ασπάζομαι, σας το είπα;;




36 σχόλια:

  1. κι εμένα μου αρέσει η ζέστη, θα γίνω κι εγώ χελιδόνι να πετάμε παρέα θες? καλύτερα δυο χελιδόνια από ένα ε? θα μας βλέπουν και θα νομίζουν ότι ξανάρθε η άνοιξη, θα τους κοροϊδεύουμε όλους!!!
    εγώ λατρεύω το ζεστό τσάι (του βουνού) χειμώνα -καλοκαίρι...μήπως να πάρω τα βουνά? μια από τα ίδια και με το γάλα στον καφέ να τώρα κι εγώ χωρίς γάλα τον πίνω και είναι χάλια ο φραπέ αλλά τον πίνω, δεν βαριέσαι φραπέ να είναι κι ας είναι χωρίς γάλα, χωρίς παγάκια και χωρίς καλαμάκι!!!
    5 μήνες μόνο απλήρωτη από τον δήμο? εγώ περιμένω τα λεφτά μου...χμ...ναι, πάω για 3 χρόνια...
    κι εγώ στριφτό τσιγάρο κάνω, στην αρχή έμοιαζαν με χωνάκια τα τσιγάρα που έφτιαχνα αλλά τώρα είναι σαν τα έτοιμα, δεν μπορώ να στρίψω τσιγάρο μαζί με φιλτράκι όμως και τα φτιάχνω άφιλτρα...ναι, καλύτερα με το χέρι παρά με μηχάνημα...σιγά, το φιλτράκι θα μας σώσει? δοκίμασε drum καπνό ή pal mall κόκκινο και έχουν ίδιο καπνό μεταξύ τους...είναι πιο ωραίοι απο μάλμπορο...και λερώνουν ίδια χαχαχχα συνήθειο είναι και αυτό!!!
    αυτά...και άλλα πολλά!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Αν δε θυμάσαι ποιος στο κόλλησε, εγώ ήμανε που σου λέω στο τηλέφωνο "σε ασπάζομαι σταυρωτά". Το καθιέρωσα σα μαύρο χιουμοράκι από τότε που άκουσα να το λένε για νεκρούς.

    2. με μηχανάκι το καλοκαίρι δεν παίζει να σταυρώσεις τσιγάρο ακόμα κι αν το πετύχεις γιατί το μηχανάκι δεν την πιέζει την κόλλα-μόνο την ακουμπάει, και μέχρι να καπνίσεις το μισό, το άλλο μισό έχει ανοίξει σα χωνί με σαρδέλες από ψαράδικο.

    3. Τράβα μωρή και πάρε ένα LG τιποτένιας τεχνολογίας με 25 έουρα να σε παίρνω τελέφωνο που βαράω ένεση στο μάτι από τη βαρεμάρα!

    4. Κουτσούλα όσο γουστάρεις, κρατάω ομπρέλα. (ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήρθα για λίγο να ξεκουραστώ στο σπίτι και κουράστηκα διπλά!!
    δεν τα'λεγες του Αυτού να γλιτώναμε εμείς;γιατί τους έχουμε τους άντρες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο σε καταλαβαίνω για τα τσιγάρα ...και για το φαί. τώρα που γύρισα με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη κάθομαι όλη μέρα σπίτι μου τρώω τον αγλέουρα και καπνίζω..και αυτό με τα νύχια μην το γελάς δεν μ αρέσει κανένα χρώμααααα..μάλλον έχω γκρίνια και γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσχετο αλλά στα μέρη μου τα μεθυσμένα τα φτιάχνουνε με μπίρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν κατ αρχάς με την πλερωμή σε νιώθω διότι έχω να πλερωθώ καιρό και ρώω από δανεικά... άστα να πάνε, να είσαι διαφημιστής, υποτίθεται καλοπληρωμένος (αν κι έχει πετσοκοφτεί ο μισθός αρκετα) και να δανείζεσαι από άνεργο...

    φρίκη

    Όσο για το ταξίδι, ανέβηκα με τ αμάξι, όλη την οικοσυσκευή θα χαμε κουβαλήσει αν μου το είχες πει... θα χα και παρέα βρε χαζό

    Επειδή κι εγώ λόγω αφραγκιάς άρχισα το Γενάρη τα στριφτά σου αφιερώνω την τότε ανάρτηση

    http://deliriumtremens-tremens.blogspot.gr/2012/01/blog-post_24.html

    και σε διαβεβαιώνω ότι τώρα στρίβω ως επαγγελματίας και δεν μπορώ να καπνίσω κανονικό τσιγάρο!!!

    Ασπασμοί αμφιμαγουλίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσχετο: Καλά που θα παίζαμε και μπλε ιστορίες ρε.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. melissa lli
    Όχι τσάι! Όχι τσάι! Να μην πίνεις τσάι. Βλακεία είναι και έχει απαίσια γεύση. Η από κάτω σου που σχολιάζει να δεις τι βλακείες πίνει! Και τυχαίνει να είναι και από πάνω μου στα σχόλια.

    Θέλεις να γίνεις κι εσύ χελιδόνι; Κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει όμως να φύγουμε. Δε θα μείνουμε εδώ, καλά;

    Όσο για τα άφιλτρα στριφτά σου.. χχαχαχα! Γέλασα πολύ με το "το φιλτράκι θα μας σώσει;"

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για αρχη μαθε να χρησιμοποιεις δυο φυλλα (τυλιγοντας τα σε αμβλια γωνια). Μετα αντι για φιλτρο βαλε μια τζιβανα απο χαρτι (οχι πολυ σκληρο, ουτε πολυ μαλακο). Μετα αντι για καπνο που ειναι μεσα στη χημεια βαλε "χορτο" καθαρο και αποξηραμενο σε σκιερο μερος (του Ιουλιου η σοδεια ειναι μια χαρα).

    Πες "εβιβες" και καλα ταξιδια, θα σου φυγουν ολα τα προβληματα! :)

    Μακρια απο το γαμημενο σκανγκ που ειναι μεσα στη χημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ephee
    1. Κακές παρέες :)
    2. Δεν μπορώ με τα χέρια, αφού είμαι άχρηστη!
    3. Θέλω ένα κινητό που να μην είναι τόσο κινητό. Κάτι σε πιο ακριβό ας πούμε; Γιατί βλέπεις τα παλιά τι κάνουν ε; Κλείνουν απροειδοποίητα από μπαταρία και δεν ανοίγουν εγκαίρως.
    4. Θα σου κουτσουλήσω την ομπρέλα και μετά θα πετάξω μακριά. Πολύ μακριά για να μην μπορείς να με ξεπουπουλιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nasia
    Σε ποιον να τα πω; Χαχαχαχα! Τα έχει ακούσει 1.000.000 φορές. Δε νομίζω πως θα επιζήσω αν τα ξαναπώ. Γι' αυτό, κουράζω εσάς.. Αφού μ' αγαπάτε (λίγο) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mary
    Χοντρές με άσχημα νύχια και απαίσια τσιγάρα λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tremens
    Πολυαγαπημένε διάβασα όλη την ανάρτηση και με συνάντησα πολλάκις εκεί μέσα. Λες να βελτιωθώ ε;

    Πού να το σκεφτώ η δύσμοιρη να σε πάρω να σου πω κάνε μου χώρο κι έρχομαι;

    Δέχομαι τους ασπασμούς και ανταποδίδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ephee
    Επιστρέφω δυναμικά πια.. Λίγη υπομονή και θα σας πρήξω κανονικότατα. Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που με γνώρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Manolog3
    Μόνο οι σύνδεσμοι και οι συνδετικές λέξεις με έκαναν να καταλάβω ότι μιλάς ελληνικά. Κατά τ' άλλα, όλα ήταν αλαμπουρνέζικα. Ξέρεις καλά τις ξένες γλώσσες, μπράβο!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Μπούσουλας» είναι η πυξίδα.Δεν ξέρω εάν σ'το είπαν παραπάνω.

    Ούτε εμένα μ' αρέσει ο Σεπτέμβρης.Λύκεια,φροντιστήρια...Βασανίζομαι,το άμοιρο!

    Καλώς σου ήρθα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ανάγκη θα σε μάθει να στρίβεις και όταν μετά από καιρό θα έχεις και λεφτά για βενζίνη τότε θα στρίβεις και περιμένοντας να ανάψει πράσινο το φανάρι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ. †
    Δε μου το είπαν το τι σημαίνει. Σ' ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση καμάρι μου!
    Θα σου κρατάω παρέα για τα φροντιστήρια, έτσι γιατί πόνος που μοιράζεται είναι πόνος μισός!

    Καλώς μου ήρθες :)
    (Πάω να σε βρω κι εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kalo paidi alla...
    Ένα θα σου πω.. Μαζεύω λεφτά για να πάω κάποτε στο .............
    ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!! (μόλις μου το είπαν και μ' άρεσε πολύ, θα το λέω κι εγώ συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. andrik
    Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις! :) (ή κάπως έτσι τέλος πάντων)

    Καλώς ήρθες λοιπόν, πάω να σε βρω κι εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα καλα φρεσκο γαλα στον καφε?????? Ειναι δυνατον? Ναι αυτο συγκρατησα!!!! Για τα τσιγαρα δεν εχω να πω κατι δεν εχω καπνισει ποτε δεν ξερω.. Και επισης τοοοοοοοοοσο φαγητο μηπως να βρεις την αιτια? Μηπως θα κανετε κανα μωρο? Να αρχισω να το λυπαμαι απο τωρα το καημενουλικο? :Ρ

    Αντε συνελθε! Σηκω κανε το σπιτι ανω κατω και μετα φυγε :Ρ Και κανε διαφορα αλλα τετοια ωραια.. Στο τελος θα κανουν ερανο για να σε στειλουν στην Αθηνα αχαχαχαχαχαχα!!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Marouli
    Δεν κατάλαβα ζαρζαβατικό.. Όποιος τρώει πολύ είναι εξαιτίας εγκυμοσύνης; Τότε, θα έπρεπε να έχω κάνει ήδη 5 παιδιά!

    Όσο για τον έρανο, μήπως θα μπορούσες να τον ξεκινήσεις λίγο σύντομα;;

    Αυτοφιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι δεν ειναι απαραιτητα εγκυμοσυνη ο λογος απλα ειπα μηπως να το κοιταξεις μπας και εχουμε εναν λογο της προκοπης για την ορμονικη τρελα χαχαχαχαχαχα! Καπως πρεπει να εξηγησουμε στον κοσμο την τρελα μας, εχω το εχω βαφτισει γκρινια εσυ βαφτισε το ορμονικο και εγω νονα!! :Ρ

    Πρεπει να κανουμε εναν ερανο οντως! Το ταμειο ειναι πιο μειον απο ποτε!!!!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είσαι απίστευτη! Χααχαχαχαχαχαχα! Βαφτίζεται ο δούλος του θεού Ορμονική Γκρίνιααααααα, άααααμηηην!

    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κατ αρχήν λέμε "σας φιλώ αμφιτερομαγουλως και σταυρωτώς" και στα μούτρα σου, θα απαντήσω εγώ.

    Μαρή, εισαι ο πρώτος άνθρωπος του οποίου, διαβάζω τα κατεβατά.
    Ι ΦΟΝ γιου... γουίλ...

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φίλε εγώ το καλοκαίρι δεν το αντέχω γιατί σχεδόν ΟΛΟΙ βρωμάμε (βάζω κι εμένα μέσα, που κάνω 4 ντους τη μέρα) κι επειδή η ζέστη μου τσακίζει τα νεύρα. Άνεργη είμαι κι εγώ φιλενάδα, έχω κάτι ψιλά ακόμα στην άκρη, μετά βλέπουμε...Κι εγώ το καλοκαίρι ζεστό καφέ πίνω, δεν είναι διαστροφή? Κι επειδή ο άντρας μου κάνει τέλειο φραπέ (ενώ εγώ τον κάνω δηλητήριο) τον βάζω να μου φτιάχνει, χε χε! Φιλιά μπέμπα!!!Τηλέφωνο καινούργιας τεχνολογίας δεν έχω να σε δώσω, τι εννοείς i-phone, Blackberry και τέτοια? Μωρή άνεργη και άφραγκη είσαι και μου θες και Αι-Φον? Α, πρέπει να σε ξυλίσει Αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα, ,,, χαίρομαι που βρήκα κάποιον να γκρινιάζει :) Εμένα μ αρέσει να γκρινιάζω, και μ αρέσει να το λέω :)
    ΥΓ1 τα στριφτά είναι λύση ανάγκης την οποία συνηθίζεις
    ΥΓ2 το γάλα στον καφέ χαλάει την γεύση και κυρίως το στομάχι, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε περιμένει βραβειάκι!! Τρέχα! :)

    Μαρουλοφιλακια!

    *ακομα περιμενω το μειλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπώ και συμπάσχω!
    Στείλε μου να σου στρίβω τα τσιγάρα εγώ. Θα στα βάζω και σε μάλμπορο κουτιά για να ξεγελιέσαι!
    Το έχω κόψει η μαντάμω και έχω άπλετο χρόνο καθώς και μεγάλο πάθος για να στρίβω τσιγάρα.
    Βλέπεις ο δικός μου Αυτός με έχει για να του κάνω σκιά το καλοκαίρι και να το στρίβω τσιγάρα. Τι τον θυμήθηκα τώρα και εγώ! Αι στα κομμάτια πια! Πλήρης εκμετάλλευση!

    Θα φύγω κύριοι, θα πάω στην Σευχέλλες για τρέλες!

    Σε τρυφεροασπάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Που χαθηκες εσυ τοσο καιρο? Τα "παντελονιασες" μαλλον και πηγες για καμια Κουβα, να πινεις Cuba Libre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψψψψψψψψιιτ, σε βλέπω....
    Αναμενω φρεσκο ποστ γιατι επιασε σκονη εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή