Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Χωρίς Αυτόν / Συμπλήρωμα - Επεξήγηση

Το μικρό αυτό κείμενο αποτελείται από 2 ενότητες. Η μία είναι γι' Αυτόν και η άλλη συμπλήρωμα στην προηγούμενη ανάρτηση! 

Ξεκινάω..
Έρχονται στιγμές που λέω: 
"Μου λείπει", "θέλω να Τον δω" κλπ.

 Έρχονται και κάποιες στιγμές άλλες, που λέω: "Γιατί να μην είναι εδώ ο Αυτός ρε πούστη μου;" Ακολουθούν 2 τέτοια παραδείγματα.

Θυμάστε το ξυπνητήρι μου; 


Σαφώς και το θυμάστε. Δεν κάνετε και τίποτ' άλλο από το να το θυμάστε. Είμαι σίγουρη. Σας είχα πει ότι μία φορά το έριξα και άνοιξε λίγο στα πλάγια. Αλλά λειτουργούσε.

Εγώ: Δε δοκίμασα καν να το φτιάξω. 

(Αν ήταν εδώ ) Αυτός: θα έπαιρνε την εργαλειοθήκη Του, θα το άνοιγε και θα το ξαναέκανε καινούριο.
Θέλετε να δείτε πώς έγινε μετά που το πάτησα; Το είχα αφήσει στο πάτωμα και όπως πήγα να περάσω από εκεί το τσαλαπάτησα.


Του πέταξα τα μάτια όξω! Για την ακρίβεια, του τα πέταξα στο κάτω μέρος. Κατέβηκαν προς τα κάτω. Συνέχισε όμως να λειτουργεί.

Εγώ: Και πάλι δε δοκίμασα να το φτιάξω εφόσον λειτουργούσε.

(Αν ήταν εδώ)  Αυτός: Πρώτα θα με έκραζε γιατί δεν προσέχω πού πατάω και μετά, θα έπαιρνε και πάλι τα κατσαβίδια, θα το άνοιγε, θα έκανε πατέντα για να σηκώσει τα μάτια, θα το δοκίμαζε, θα παιδευόταν ώρες αλλά θα το έκανε brand new.

Χθες, μόλις με ξύπνησε ο κόκορας και πήγα να τον κλείσω, τρόμαξα που δεν είχε μάτια και το έριξα κατά λάθος κάτω.  Βασικά άνοιξε στα 2. 

Εγώ: Το χτύπησα με πολλή δύναμη για να κλείσει. Έκλεισε και δε λειτουργούσε. Μετά προσπάθησα με μαχαίρι να το ξανανοίξω. Έκλεισε και δεν άνοιγε το μπάσταρδο. Δεν μπορούσα να πατήσω καν το λειρί του. Από εκεί κλείνει όταν κάθε πρωί φωνάζει κικιρίιιιιιικουουουου!Και σου λέει και γκουντ μόρνινγκ. Αλλά, τι να το κάνεις; Σχεδόν είχε πεθάνει. Τελικά, το ταρακούνησα αρκετά και ξαναλειτουργεί αλλά λίγο πιο σύνθετα. Δεν κάνει μόνο τικ, τακ. Κάνει τρικ, τρακ. Ακούγονται και τα μάτια. Δεν ξέρω γιατί. 

(Αν ήταν εδώ)  Αυτός: Πρώτα θα μου έλεγε "Αμάν βρε αγάπη μου, πρόσεχε λίγο (με ύφος πολλών καρδιναλίων). Το έχεις ρίξει τόσες φορές και ακόμη συνεχίζεις. Δε θ' αντέξει για πολύ ακόμη. Στο λέω να το ξέρεις. Και την επόμενη φορά να το φτιάξεις μόνη σου!"(και άλλες 500 φορές να το έριχνα πάλι θα προσπαθούσε να το φτιάξει μόνος Του και δε θα με άφηνε εμένα, μόνο λόγια είναι!) Μετά θα το έπαιρνε στα χέρια Του και για κανένα τέταρτο θα εξέταζε πού μπαίνει η κάθε βίδα, τι πρέπει να κάνει για να κλείσει ομοιόμορφα, τι πρέπει να προσέξει κλπ. Φυσικά, δε θα το άφηνε αν δεν το έφτιαχνε.

Είδες τα αρνητικά του να μην έχεις τον Αυτόν σου δίπλα σου; Χαλάει κάτι, πώς να το φτιάξεις αφού εσύ είσαι άχρηστη;Το φτιάχνεις βέβαια, κάνει τη δουλειά του αλλά όχι όπως θα το έφτιαχνε ο σχολαστικός φίλος σου.

Άλλο. 
Παλιά είχα διαβάσει πως οι άντρες μάς είναι πολύ χρήσιμοι .. για να μας ανεβάζουν τα φερμουάρ στα φορέματα. Το είχε πει μία γυναίκα φεμινίστρια. Το έπαθα. Κάθομαι προχθές, μόλις έχω ξυπνήσει και αποφασίζω νοητικά ότι θα φορέσω το τάδε φόρεμα. Πίνω καφέ, πλένομαι, βάφομαι, καπνίζω, παίζω "δυσλεξίες", κάνω μαλακίες στο ίντερνετ και 5 λεπτά πριν φύγω αποφασίζω να ντυθώ. Πάω να φορέσω το φόρεμα. Το φοράω και μου μένει να ανεβάσω το φερμουάρ στην πλάτη. Καθώς ζορίζομαι να φτάσω μέχρι πάνω, σπάω το φερμουάρ, εκείνο δηλαδή το κομματάκι που πιάνουμε και το τραβάμε για ν' ανέβει ή να κατέβει. Ξαναπροσπαθώ, μάταια όμως. Πόσο πολύ συμφώνησα με τα λόγια της φεμινίστριας;; 

Εγώ: Τελικά, το έβγαλα, το κούμπωσα και το φόρεσα σαν μπλούζα.

(Αν ήταν εδώ) Αυτός: Θα προσπαθούσε να φτιάξει το σπασμένο φερμουάρ και μετά θα μου το κούμπωνε. Να μου το κουμπώσει με σπασμένο κομματάκι; Με τίποτα!

 Όχι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ζήσουμε μακριά τους, απλώς, η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη κοντά τους. Πάρτε παράδειγμα το ξυπνητήρι, το φόρεμα κλπ.

-----------------------------------------------------------------------
Αυτό το συμπλήρωμα είναι γιατί: 
  • Η μία σκέφτεται να με πάρει μαζί της στο ιστιοπλοϊκό για να την κάνω πιο δημοφιλή
  • Ο άλλος μόνο σακούλα δε μου έδωσε για να πουλήσω CD
  • Η άλλη θεωρεί ότι με μπέρδεψαν στο μαιευτήριο  
Και πάει λέγοντας..

Στο μυαλό σας είμαι σίγουρη ότι φαντάζω κάπως έτσι: 

Μ' αρέσει το μαλλί της πολύ

Όσο κι αν δε θέλω να σας απογοητεύσω, δεν είμαι έτσι.

 Στην πραγματικότητα, είμαι κάπως έτσι:

Περσινή καλοκαιρινή αλλά, ως γνωστόν "χρώμα δεν αλλάζουμε στο δέρμα, όσο ζούμε και πονάμε"

 Τα σγουρά μαλλιά είναι αποτέλεσμα λακ, αφρού και φισούνας μαζί. Δεν έχω πλακουτσωτή μύτη, ούτε τεράστια χείλη, ούτε μάτια τσακίρικα και βλέμμα λάγνο. Είμαι λίγο ξεβαμμένη σε σχέση με την από πάνω. Σόρρυ.
 

Και να περάσετε όλοι από το του ίτερ για ν' απαντήσετε σε ερώτηση που θα σας κάνω. 

Σας χαιρετώ. Πάω να ετοιμαστώ για το γάμο που έχω να πάω. (σκατά, καθόλου δε θέλω)




22 σχόλια:

  1. 1. Για μένα οι "Αυτοί" δεν είναι τόσο χρηστικοί..αλλά περί ορέξεως..
    2. Εργαλειοθήκη έχω κι εγώ και κάνω επισκευές..με αποτυχία αλλά κάνω..
    3. Και όσο για το φερμουάρ..όπως κατάλαβες και η ίδια πάντα υπάρχουν λύσεις..
    4. Δε θέλω να σε παίρνει από κάτω..είσαι πανέξυπνη, κουκλάρα, ετοιμόλογη και τελικά αξεπέραστη..
    Καλημέρες ανεβαστικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα δεν εισαι μαυρη ο Jason απο την παρασκευη και 13 εισαι. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όναρ
    2. Άρα όποτε χρειάζομαι βοήθεια να απευθύνομαι σ' εσένα; Σ' αγαπώ!
    4. Δε με παίρνει από κάτω. Με παίρνει από κάτω που δεν μπορώ να λειτουργήσω το πλυντήριο. Άρα γυρνάω στο Νο1 σου και σου λέω πως για εμένα είναι άκρως χρηστικοί!

    Όχι καλημέρες ανεβαστικές. Όναρ ανεβαστική. Αυτό πρέπει να γράφεις.
    Φιλιά πολλά χαρωπό πλάσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Manolog3
    Ακόμη και στην τουαλέτα που πήγα γελούσα με το σχόλιό σου. Να με ακούσει κανείς και να με παρεξηγήσει.
    Και συνεχίζω να γελάω. Ντούρασελ. Θα βγάλω ρυτίδες και μετά θα σου ζητήσω και πλαστική επέμβαση πέρα από εισητήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α !!!!και εχω εναν επισκέπτη απο Πακισταν(αλήθεια),νόμιζα πως εισαι εσύ.....παρε κουφετο απο το γαμο ,βαλτο κατω απο το μαξιλάρι σου κι αν ονειρευτείς τον Αυτό ,θα τον παντρευτείς και θα εχεις ''ευκολη''ζωή ,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε τωρα επιβεβαθιωθηκε η ανταλλαγη στο μαιευτηριο!

    γυφτακι μας γλυκο, μια κουκλα εισαι...

    Μη μασας. Αλλωστε εσυ μας ελεγες πως θα σε σκοτωσει η Χρυση Αυγη και να μην τη ψοοοοφήσουμε! Αρα μας καθοδηγησες τη σκέψη!

    Οσο για τον Αυτον....κι εμας μας λειπει! Πες του να κανει καμια αναρτηση! Και να ερχεται να σε βλεπει και λιγο !

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. * επιβεβαιώθηκε...

    (ελεος πως το εγραψα ετσι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αλλο δεν το παρατηρησε κανενας? Εκανε την αναρτηση 1:14 το βραδυ και εγραψε οτι παει να ετοιμαστει για το γαμο που εχει να παει (την αλλη μερα). Εδω μεχρι και η νυφη κοιμοταν και η Αυτη σκεφτοταν τον γαμο. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουλλλλα
    Δεν πρόκειται να έρθει ποτενές! Το πρόσεξες; Ποτενές! Μου το έχει ξεκαθαρίσει.. Σκέφτηκα να βάλω να Τον πάρουν τηλέφωνο να Του πουν ότι Τον απατάω, αλλά, και πάλι χλωμό το βλέπω να έρχεται..
    Και όσο για τις αναρτήσεις; Ούτε λόγος!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εσύ μου απάντησες μετά από 40 λεπτά Μανωλάκη.
    Άρα, κάποιο θέμα έχει η ώρα του μπλογκερ. Γι' αυτό, σσσσσς! Μη μιλάς. Ευχαριστώ.

    Και να σου πω; Τόσο παρατηρητικός είσαι και στην καθημερινότητά σου;

    Παρένθεση
    Δε γουστάρω καθόλου τους γάμους κι ούτε σκοπεύω να παντρευτώ. Έξυπνε, που θα μου πεις ότι σκέφτομαι το γάμο. Θίχτηκα βλέπεις..

    Πάω να κοιμηθώ τώρα. Buenas noches señorito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μια άλλη φεμινίστρια (τι λέξη... τέσπα) έλεγε πως οι άντρες είναι χρήσιμοι για να αλλάζουν καμιά λάμπα. Ο δικός μου έβγαζε μπλούζα, κι έσπασε όχι το φωτιστικό αλλά το γλόμπο! Γαμήθηκε το σαλόνι σε τρίμματα γυαλιού!
    Έτσι που κοιμάσαι (κι έτσι που ΔΕΝ ξυπνάς) σου'χω μια πατέντα να σου φτιάξει ο Αυτός για το επόμενο ξυπνητήρι, μην κλαις κι από ένα τη βδομάδα.
    Θα πιάσει και θα στο ντύσει με neoprene. Κλωτσές θα του χώνεις, και δε θα ψοφάει.

    Αλλά φεμινίστρια με φουστάνι με φερμουάρ στην πλάτη δεν είχα ξαναδεί. Και πάλι καλά να λες, γιατί εμένα η περιφέρεια στήθους δε χωράει να περάσει από την περιφέρεια μέσης. Μιλάμε για πολλές έδρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και βεβαια ειμαι παρατηρητικος τιποτα δεν μου ξεφευγει. :P

    Την επιασες την ανθοδεσμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας άντρας είναι πάντα χρήσιμος στο σπίτι, αρκεί να μην σου πιάνει χώρο στο κρεβάτι. Κι εννοείται πως είναι σα τα αυτοκίνητα. Όταν το στέλνεις για απόσυρση, παίρνεις καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμη κι όταν υπήρχε κάποιος στη ζωή μου, πάλι μόνη μου τα έκανα όλα! Και το μόνο που του είχα ζητήσει ήτανε να κατεβάζει τα σκουπίδια.. κι αυτό το έκανε μερικές φορές μετά από μεγάλες συζητήσεις!! Μάλλον πρέπει να επιλέξω πιο προκομένο μοντέλο για τον επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ephee
    Πολλές έδρες ε; Καλοπερνάει ο Αυτός σου!
    Απορία: Ποιος μάζεψε μετά τα γυαλιά;
    Όσο για τις φεμινίστριες, της Αμερικής ιδίως, τις έχω στο μυαλό μου σαν την Παπαρήγα.
    Τις προάλλες μου κάηκε η λάμπα στο δωμάτιο. 1,65 είμαι η δύσμοιρη, πού να φτάσω; Να 'ναι καλά ο αδερφός που μου την άλλαξε. Άρα, θα συμφωνήσω και με τη δική σου φεμινίστρια!
    (το κινητό έχει χαζέψει. Έκλεισε την ώρα που έμπαινα στο γκαράζ για να φύγω και άνοιξε όταν ήμουν κοντά στην Ακρόπολη. Πήγα να σε πάρω και ξαναέκλεισε. Γαμήθηκε εντελώς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Manolog3
    Έπρεπε να έρθεις να την πιάσεις εσύ! Είσαι και σε ηλικία γάμου. Κοντά στα μέρη σου γινόταν κιόλας. Μια χαρά θα σου καθόταν! Άντε κι εγώ κουμπάρα.. χαχαχα!

    Πότε με το καλό θα σε παντρέψουμε να έρθω εκεί να πιάσω ανθοδέσμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ben Provis
    Πόσο πολύ συμφωνώ γι' αυτό με το κρεβάτι;; Για να μάθω να κοιμάμαι μαζί Του, πέρασε περίπου 1 χρόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. vanilla
    Καλά, όλοι μου οι φίλοι είναι ακριβώς έτσι. Τους έχει ζητηθεί να κατεβάζουν μόνο τα σκουπίδια και δεν το κάνουν ούτε αυτό. Η τεχνολογία προχωράει πολύ, χάθηκε ο κόσμος να φτιάξουν εργοστάσιο παραγωγής υπέροχων αντρών;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω δεν παντρευομαι, ειμαι αλλεργικος! :P

    Ασε που δεν υπαρχουν κοπελες που να με θελουν... και οσες με θελουν δεν τις θελω εγω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος ξέρει τι έχεις κάνει στη δύσμοιρη την κοπέλα που θέλεις και δε σε θέλει. Από αύριο, αρχίζουμε εντατικά μαθήματα σωστής συμπεριφοράς!

    Εγώ θα σε παντρέψω, στο λέω.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταρχήν, ποιός σου είπε ότι σε θέλω να με κάνεις δημοφιλή? Για να μου ανεβάσεις το prestige σε θέλω ! :p

    Όσο για τον Αυτόν σου, τι να σου πω!Τυχερή που τον έχεις και άτυχη που είναι μακριά!:(

    Αλλά που θα πάει θα στρώσει και αυτή η κατάσταση, δεν θα μείνει έτσι!

    Α και που ΄σαι! Πάρε ένα καινούριο κοκόρι γιατί αυτό πέθανε....:)

    Φιλιάααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκορπινα
    Δεν πέθανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε! Μην το λες αυτό! Το κοκόρι μου ζει και βασιλεύει. Πρέπει να το ηχογραφήσω να το ακούσετε. Θα δοκιμάσω σε λίγο να δω αν μπορώ να το κάνω!

    Δε δίνω πρεστιζ εγώ. Βρες άλλο slave :)

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή