Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εγώ στο είπα..

Κι επειδή ξέρω πως ούτε ο Αυτός δε με διαβάζει έχω να του πω κάτι. Απευθύνεται σε Αυτόν αυτή η ανάρτηση, επειδή ξέρω ότι θα μου πει : "Μα γιατί δεν είπες τίποτα;"

Έχω εκλογική άδεια, να μην τη χρησιμοποιήσω;

 Πουλίίίίίί; έρχομαι. Σήμερα άλλαξα ωράριο με μία συνάδελφο προκειμένου να μπορώ να φύγω πιο νωρίς και να εμφανιστώ πιο νωρίς στο σπίτι μας! Έρχομαι να σας δω και θα σας κάνω έκπληξη! Όταν θα με πάρεις τηλέφωνο αμέσως μετά τη δουλειά σου, εγώ θα σου πω ψέματα ότι δουλεύω ακόμη και εσύ θα καταλάβεις ότι λέω ψέματα και θα υποπτεύεσαι ότι είμαι με γκόμενο :) Και θα είμαι με γκόμενο.. άλλης γυναίκας. Θα έρθω μαζί του. Για να μην ξοδέψω πάλι μια περιουσία. Και το απόγευμα ήδη έχουμε κανονίσει καφέ με τα παιδιά, αλλά δεν το ξέρεις.

Εγώ, λοιπόν, στο είπα. Έστω και μέσω του μπλογκ. Εσύ κάνε κωλοτούμπες και μη με διαβάζεις. Χα! Η εκδίκηση της (ξανθιάς είναι το μπλογκ της mary) μελαχροινής είναι αυτή!

Και επειδή ο οδηγός είναι λίγο επίφοβος, αν πάθω κάτι σ' αγαπούσα! Και όλους τους άλλους, δηλαδή. Θα έχω την ταυτότητα στο στόμα μου για να μη δυσκολευτείτε να με αναγνωρίσετε!

Τα λέμε από κοντά!

5 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα, στο 'χω ξαναπει ότι δεν υπάρχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα εκανα και εγω πολυ αυτα παλια!μου αρεσουν οι εκπληξεις και να ''πειραζω''τους αλλους για λιγο...θα ''φαει'' τα λυσσακα του απο την αγωνια χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε!Με το καλό να ανέβεις να τον δείς! Και στην επιστροφή κατέβασε και έναν Πρασσά να το φχαριστηθούμε κιόλας!χαχαχα!

    ;)

    Φιλιάαααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxxaxa πεθανα!!! ειδικα με την ταυτότητα.. σε διαβάζει. και εμένα λέει οτι δεν με διαβάζει αλλα είδα στο ιστορικό του κινητού του ότι μπαίνει. ναι είμαι κατίνα του έψαξα το κινητό..χοχοοχοχο..καλό ταξίδι.. και πρόσεξε που θα τη ρίξεις..την ψήφο ε?φιλι΄στο σκυλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μέτρο οι εκπλήξεις, τα εγκεφαλικά βολτάρουν!!!

    γυρριιιιιιισατε εν τω μεταξύ... ή μείνατε κει παν'... σενα λέω αγάπη μου... ο πληθυντικός είναι της ευγενείας !

    Ζζζζβουριχτάααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή