Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Θα καβαλήσω τον Έκτορα....

...αύριο! Αν το μυαλό σας πήγε στο πονηρό, αυτό ήθελα! Παρ' όλα αυτά όμως, ο Έκτορας είναι το αυτοκίνητό μου! Θα φύγω λοιπόν από τη γαμώπολη! Θα πάω να βρω τις 2 αγάπες μου.. Ο ένας είναι ο Αυτός, και η άλλη αγάπη μου είναι το παιδί μου. Κι επειδή σήμερα έχω κέφια, στο τέλος της ανάρτησης ανέβασα μία φωτογραφία μου με το παιδί μου.. Μη βιάζεστε να μας δείτε και να μας θαυμάσετε!

Και καλά 5 ώρες και 32 λεπτά απόσταση!


Θα ξεκινήσω στις 2 το μεσημέρι, μόλις ακριβώς σχολάσω. Θα πάρω και καφέ και νερά και τσιγάρα, θα οπλιστώ με υπομονή, γιατί είναι πολλές οι ώρες, και βουρ στους δρόμους. Τι χαρά με τα διό - διά! 25 ευρώ στα t(r)oll posts και άλλα 80 στη βενζίνη, την πιάσαμε την 100στάρα. Και άλλα 100 στο γυρισμό; 210! Αν κάνετε σωστά τις πράξεις, θα δείτε πως βγαίνει 210. Αμέσως να με κατηγορήσετε!


Εν τω μεταξύ, την προηγούμενη φορά που είχα κατέβει Αθήνα, οδήγησα συνεχόμενα χωρίς καμία στάση. Βασικά, είχα κατουρήσει στη Λάρισα. Τέλος πάντων, όταν έφτασα και κατέβηκα, ένιωθα πως ο πισινός μου είχε γίνει μαρμελάδα και ότι την ώρα που προχωράω, θα γλιστρήσει και θα πέσει απο τα μπατζάκια μου.


Με αυτή τη μαλακία που έκανα, να οδηγάω τόσες ώρες χωρίς στάση, ήθελα να αποδείξω στον Αυτόν ότι μπορώ κι εγώ να οδηγάω γρήγορα. Αύριο δεν έχει τέτοια. Αύριο θα πάω με το πάσο μου. Και ας φτάσω μεθαύριο. Και θα σταματάω και θα κατουράω παντού.


Αχχχχχχ! Είμαι τόσο χαρούμενη που αφήνω πίσω μου, δουλειά και παιδιά (στη δουλειά), δρόμους και δρομάκια, μετρό και λεωφορεία, πρωινά ξυπνήματα και άγχη. Θα πάω στην ησυχία μου. Θα πάω στα μέρη μου που το μετρό δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Θα μείνουν μόνο οι τρύπες. Και θα ξυπνάω ότι ώρα γουστάρω και θα βγαίνω στα πάρκα με το παιδί μου και θα γουστέρνω που θα πίνω καφέδες όλη μέρα βλέποντας τους φίλους μου και την οικογένειά μου και θα γελάω και θα κοροιδεύω όλους αυτούς που βιάζονται να προλάβουν (το οτιδήποτε!) και θα κάνω πολλά. Και θα τρώω φαγάκι μανούλας, που τόσο πολύ μου έχει λείψει.. Και θα πάω και στην εκκλησία την Ανάσταση, προκειμένου να δω τα βεγγάλικα να σκάνε, γιατί αλλιώς δεν πάω ποτέ εκκλησία. Και θα ξενυχτάω με τις αδερφές μου, γελώντας η μία με τα χάλια της άλλης και θα κάνω άπειρα πράγματα που με ευχαριστούν και εδώ δεν μπορώ να τα έχω.. 


Τι χαρά Αλλάχ μου! Και την άλλη Κυριακή θα επιστρέψω. Και θα κλαίγομαι πάλι. Αλλά οκ. Έχουμε μέρες μέχρι τότε.


Α! Εδώ και 4 ώρες έχω ξεκινήσει να ετοιμάζω πράγματα και γίνεται ένας χαμός σε όλο το σπίτι και βαριέμαι να σηκωθώ, γιατί μου αρέσει που πίνω κοκα ριόλα και καπνίζω και ακούω KISS FM και μου τρώει τρελά MB και στο τέλος τού μήνα θα κλαίω που δε θα μπορώ να μπω στο ίντερνετ γιατί χαράμισα όλα τα GB στην αρχή του και πάει λέγοντας..




Επίσης, αναρωτιέμαι.. Επειδή, πλέον στο σπίτι δε χωράω ούτε εγώ από τα άπειρα ρούχα που έχω, μήπως να τα πάω Θεσσαλονίκη, στη γλυκιά μανούλα ή να τ' αφήσω εδώ σε περίπτωση που μου χρειαστούν;;; (Ξέρω τι θα γίνει βέβαια στο τέλος. Θα τα πάρω όλα μαζί μου και στο τέλος θα τα φέρω πίσω γιατί θα σκέφτομαι ότι δε θα τα κουβαλάω στην πλάτη μου και ότι μπορεί κάποια στιγμή να θελήσω να φορέσω τη φούστα εκείνη που έχει εδώ και 1 χρόνο το καρτελάκι ακόμη πάνω της κλπ)


Με έχει πιάσει γλωσσοδιάρροια αλλά είναι από τον ενθουσιασμό (που φεύγω) και τη βαρεμάρα (να ετοιμαστώ)..


Τώρα βγάζω το σκασμό και σας χαιρετώ προσωρινά. Εντάξει, μπορεί να μην έχουμε μετρό αλλά τουλάχιστον ίντερνετ έχουμε!


Απολαύστε μας λοιπόν... (και αν διαβάσω σχόλιο που να περιέχει τη λέξη "ασχήμια", να ξέρετε δε θα σας ξαναπαίξω ποτέ και θα τα πω όλα στη μαμά και θα βάλω μπράβους να σας σπάσουν τα δόντια και να σας τα δώσουν να τα μασήσετε!! Αυτά γλυκά μου πλασματάκια..)


Το παιδί μου κι εγώ:



10 σχόλια:

  1. Και αν αναρωτιέστε, είμαι και συφιλιάρα και έτσι εξηγούνται τα κόκκινα σπυράκια αλά σπρέυ!
    Άντε γεια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, χείμαρρος!
    Λοιπόν περιέγραψες ακριβώς αυτό που νιώθω κι εγώ όταν οδηγώ πολλές ώρες και δεν έβρισκα τη λέξη να το εκφράσω. Μαρμελάδα!!!

    Να πας με το καλό, να περάσεις καλά και να γυρίσεις πάλι με το καλό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' ευχαριστώ βασίλισσά μου, να ' σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το αγαπω το σκυλι ,, και αν και εχω ενα που ωρες ωρες θελω να το πεταξω θελω να παρω και οποιο αλλο βλεπω, να το χαιρεσαι. εγω θα κανω πασχα μακρια απο Αυτον και το σκυλι μου..σε ζηλευω να περαστε τελεια...κατουρα και για μενα οπου βρεις γιατι εγω θα παω με κτελ και ουτε αυτο δεν θα μπορω να κανω...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα είναι η ώρα μάλλον που θα φεύγεις!Να έχεις ένα όμορφο ταξίδι, να φτάσεις γρήγορα, να περάσεις τέλεια εκεί στις τρύπες χωρίς μετρό, αλλά σου εύχομαι πάνω απ'όλα να σου λείψουμε!;) Και εμείς και η γαμωπόλη!;)

    Σε φιλώ!!Να προσέχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλό ταξίδι, να προσέχεις και με το καλό να επιστρέψεις.
    κι επειδή δεν οδηγώ (γιατί εχω φοβίες) στην Εθνική, να προσέχεις διπλά !!

    Να τους βρείς καλά και να περάσεις υπέροχα !

    Μην κραιπαλιάσεις πολύ ε? με μέτρο... να χωράς στο αυτοκίνητο για τον γυρισμό !!!

    α και πούσαι.... άσε την γαμωπολη μου κάτω, μην πιαστούμε μαλλί με μαλλί και βλέπω τόχεις πλούσιο !

    χιχιχι

    Λαμπρή Ανάσταση και του χρόνου με υγεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τωρα δηλαδη μας ερχεσαι :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δε σε πρόλαβα, θα έχεις φτάσει πια, ελπίζω να σου πήγε καλά αυτό με τη διαδρομή!
    Δε λέω ότι ζηλεύω απλά να, με τον τρόπο που τα λες, μου δημιουργείς τόσο ζωντανές εικόνες που με κάνεις να νιώθω σα να ζηλεύω! Κουφό;;;!!!

    Καλά να περάσεις και καλό Πάσχα να έχετε, εσύ κι όσοι αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To Φεβρουαριο εκανα το Αθηνα Θεσσαλονικη-Αθηνα αυθημερον με το αυτοκινητο. Το πηγαινε μου βγηκε καλο, ξεκινησα 5 το πρωι και 9:30 ημουν εξω απο τον Λευκο Πυργο. Η επιστροφη με κουρασε το βραδυ. Αλλα δεν πειραζει αντεξαμε, αν και δεν το ξανακανω σε swiftακι... το ταξιδι ντε... :P

    Καλησπερες, καλησπερες! (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή